Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage van?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Videograaf Limburg

Videograaf Limburg

Trouwvideo laten maken

Ga je binnenkort trouwen en wil je een trouwvideo laten maken van je bruiloft?

Trouwvideograaf – Auvibo is de partner als het gaat om een trouwvideo laten maken van uw bruiloft! Auvibo gevestigd in Limburg maakt trouwvideos op maat. Uw bruiloft neem ik vooraf met u door en let daarbij op alle details. Want je bruiloft vier je maar eenmaal en moet natuurlijk wel de mooiste dag uit je leven worden. Dan wil je er wel zeker van zijn dat alles ook op beeld is vastgelegd wat jullie belangrijk vinden!

Thijs van den Boogaert (trouwvideograaf) een Limburger in hart en nieren werkt door de hele provincie Limburg. Niets is hem te gek! Het bourgondische leven met alle daarbij behorende festiviteiten zijn hem bekend. Herkent daarom direct de juiste emoties! Van een lach tot een traan en weet dit daarom piekfijn en trefzeker vast te leggen!

Trouwvideo laten maken geleverd in luxe cassete en of digitaal ontvangen

Tegen zeer acceptabele tarieven verzorgt hij de trouwvideo, van opnemen, monteren tot het op DVD zetten van je bruiloft. Hij maakt uitsluitend gebruik van High-end apparatuur en software. Hierdoor kan hij u de hoogste kwaliteit garanderen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de trouwvideo van je bruiloft online aan te leveren en of op USB en DVD (blu-ray) te ontvangen. Als extra optie is er online de mogelijkheid om de trouwclip te delen met je familie, vrienden en kennissen. Ook kun je je gasten de mogelijkheid bieden om de reportage van je bruiloft te downloaden. Maar alleen als jullie dat willen?

Werkwijze van Trouwvideograaf!

Overzichtelijk, transparant en open, Zo werken wij graag!

camera-small-negatief

DE APPARATUUR

Als je door AuViBo je huwelijksdag laat vastleggen krijg je een professionele bruiloftsfilm waar je een leven lang plezier van hebt. Wij maken uitsluitend gebruik van High-end apparatuur en software en daardoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Kijk naar onze video impressies om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

| Bekijk ons portfolio |

contact-small-blauw-negatief

HET CONTACT

Voorafgaand aan jullie trouwdag vindt er altijd een uitgebreid gesprek plaats. In dat gesprek worden alle wensen en standpunten besproken zodat er een duidelijk en helder beeld ontstaat over de invulling van deze dag. Vervolgens worden alle gemaakte afspraken vastgelegd zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

| Direct contact opnemen |

filmrol-small-blauw-negatief

DE REPORTAGE

Na de opnames beginnen de montagewerkzaamheden waarin wij van jullie trouwdag een op maat gesneden film maken met  uw mooiste, grappigste en de meest ontroerende momenten. Het eindresultaat zetten wij dvd, voorzien van een thermische opdruk, een 3D menu en opbergdoos met een prachtige, persoonlijke hoes van fotokwaliteit.

| Over Ons |

Ons Portfolio:

Noud en Kristel

Bart en Nicole

Gido en Veronique

Ervaringen van eerdere bruidsparen bij de Trouwvideograaf:

U wilt toch ook weten wat klanten van ons vinden!

Mark en Sandra

Thijs heeft onze trouwdag perfect in beeld weten te brengen, wij zijn dan ook erg blij dat we hem hebben gevraagd om aanwezig te zijn bij deze bijzondere dag!

Thijs is de gehele dag aanwezig geweest, maar dit was voor bijna niet merkbaar. Hoewel de aanwezigheid niet opgevallen is heeft hij alle mooie momenten weten vast te leggen.

Lees meer

Noud en Kristel

Thijs heeft prachtig werk afgeleverd.
De film is ontzettend mooi geworden, met een geweldige kwaliteit van beeld en geluid.

Thijs is professioneel en denkt mee in het hele gebeuren.
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze mooie herinnering van onze dag!

Liefs Noud en Kristel

Lees meer

Gido en Veronique

Een geweldig mooie film, je beleeft je trouwdag iedere keer weer opnieuw bij het bekijken van de dvd. Wij wisten dat er gefilmd werd, maar hebben dit totaal niet opgemerkt. Een dvd van je trouwdag is een aanrader voor iedereen die gaat trouwen. Je trouwt maar een keer maar door de film beleef je hem telkens weer.

Lees meer

Ja, ik wil ook een eigen trouwfilm laten maken!

Bent u zo enthousiast geworden van het zien van onze films en reportages? Erg leuk om te horen! Wij zijn namelijk ook razend enthousiast! Laat het ons weten door middel van een berichtje via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak!

VOLG ONS OP:

AuViBo (Videograaf Limburg)

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL
T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: