Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Mark en Ilse

Op 17 juni 2017 heeft Thijs onze bruiloft vastgelegd. De video is een herinnering voor het leven geworden. In het begin waren we een beetje bang dat we het gevoel zouden krijgen dat er heel de dag “gefilmd” zou worden en je niet jezelf zou kunnen zijn. Dit was echter niet het geval, je hebt niet eens door dat Thijs aanwezig is. Behalve met zijn leuke opmerkingen en zijn gezelligheid. En dit was niet alleen bij ons, maar ook bij mijn gasten gaf hij een fijn vertrouwd gevoel waardoor iedereen lekker spontaan en ontspannen is gebleven.
Onze video is een genot om naar te kijken, Thijs heeft prachtige opnames gemaakt en zéér professioneel gemonteerd. We hebben onze dag heel bewust meegemaakt. Maar ook vergeet je zo snel weer dingen. Daarbij komt hoe bewust je ook van je trouwdag bent, je krijgt niet alles mee van deze mooie dag. Daarvoor is je trouwdag veel te intens.
Thijs heeft al deze momenten die wij gemist hebben heel goed verfilmd. Bijvoorbeeld een leuk grapje van mijn tante, de kinderen die aan het spelen zijn of vriendinnen die gek staan te doen. Het is iets waar ik hem heel dankbaar voor ben.

Thijs bedankt voor de onwijs gave mooie video. Wat een geluk dat ik je heb mogen leren kennen.

Liefst Ilse & Mark Offermans

Onze reportages:

Noud en Kristel

Bart en Nicole

Gido en Veronique

VOLG ONS OP:

AuViBo

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL

 

T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: