Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Check Agenda

Alle beoordelingen op een rijtje

Lees onderstaand de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen hebben.

Auvibo voor mooie herinneringen!!

★★★★★
5 5 1
Thijs heeft onze trouwdag vastgelegd op video met een mooie clip en film! Super om terug te zien hoe onze dag is geweest! Super tevreden over het resultaat een AANRADER!! Thijs Bedankt!! Grz Marco en Daisy

GEWELDIG!

★★★★★
5 5 1
Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Omdat wij deze dag nooit meer willen vergeten hebben wij gekozen voor filmopnames. Er zijn geen woorden voor het vakmanschap van Thijs. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de aflevering van de film wisten wij dat we in goede handen waren. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen wij zij ontzettend blij met film, clip en de USB-stick. Thijs is de hele dag aanwezig geweest en ook nog 's avonds. De samenwerking verliep zeer prettig en het was net alsof Thijs niet aanwezig was tijdens die dag. De samenwerking met de fotograaf verliep op rolletjes zodat hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs vanuit de grond van ons hart bedanken voor alles. Mede dankzij zijn bijdrage is onze huwelijksdag de mooiste dag die wij hebben mogen meemaken en als wij de film bekijken krijgen we nog steeds kippenvel. Thijs, nogmaals van harte bedankt en veel succes in de toekomst, onze zegen heb je!

Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd!

★★★★★
5 5 1
Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd! De korte trouwclip die klaar was toen we op huwelijksreis waren was echt geweldig. Foto´s zijn mooi maar een video laat je echt de dag zien:) De trouwfilm zelf was ook prachtig. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen Thijs van harte aanbevelen!

Super gaaf gedaan!

★★★★★
5 5 1
Thijs heeft bij ons het film en videowerk verzorgd op onze bruiloft 15-09-2017. Alle mooie momenten van onze dag heeft Thijs in een clip gemonteerd, super gaaf gedaan! Ook van anderen vele leuke reacties gekregen op het filmpje. Wij zijn super tevreden! Thijs bedankt!! Groetjes Marco & Daisy

Onze video is een genot om naar te kijken

★★★★★
5 5 1
Op 17 juni 2017 heeft Thijs onze bruiloft vastgelegd. De video is een herinnering voor het leven geworden. In het begin waren we een beetje bang dat we het gevoel zouden krijgen dat er heel de dag “gefilmd” zou worden en je niet jezelf zou kunnen zijn. Dit was echter niet het geval, je hebt niet eens door dat Thijs aanwezig is. Behalve met zijn leuke opmerkingen en zijn gezelligheid. En dit was niet alleen bij ons, maar ook bij mijn gasten gaf hij een fijn vertrouwd gevoel waardoor iedereen lekker spontaan en ontspannen is gebleven. Onze video is een genot om naar te kijken, Thijs heeft prachtige opnames gemaakt en zéér professioneel gemonteerd. We hebben onze dag heel bewust meegemaakt. Maar ook vergeet je zo snel weer dingen. Daarbij komt hoe bewust je ook van je trouwdag bent, je krijgt niet alles mee van deze mooie dag. Daarvoor is je trouwdag veel te intens. Thijs heeft al deze momenten die wij gemist hebben heel goed verfilmd. Bijvoorbeeld een leuk grapje van mijn tante, de kinderen die aan het spelen zijn of vriendinnen die gek staan te doen. Het is iets waar ik hem heel dankbaar voor ben. Thijs bedankt voor de onwijs gave mooie video. Wat een geluk dat ik je heb mogen leren kennen. Liefst Ilse & Mark Offermans

BEDANKT!!

★★★★★
5 5 1
Een trouwdag is een van de mooiste dingen wat je kan overkomen in je leven. Natuurlijk wil je zo een moment altijd nog terug kunnen kijken. Thijs heeft onze trouwdag vast gelegd op beeld. Wij zijn verbluft van het resultaat! Een korte trouwclip en een film laten ons de mooie momenten van onze trouwdag herbeleven. Wij willen Thijs bedanken voor zijn professionaliteit. Thijs is de hele dag aanwezig geweest. Zelf heb je amper in de gaten dat je gefilmd word. Ook het samenwerken met de fotograaf verliep erg soepel. Beiden waren ze snel op elkaar ingespeeld. Ze liepen ons, en elkaar niet in de weg zodat wij optimaal konden genieten van onze trouwdag, en hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs bedanken. Hij heeft er mede voor gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geworden.

Heel erg bedankt voor de super leuke clip.

★★★★★
5 5 1
Thijs, heel erg bedankt voor de super leuke clip. Je hebt de hele dag in een paar minuten op een geweldige manier in beeld gebracht. Super om zo snel na de bruiloft deze beelden terug te zien. Vanaf het eerste gesprek waren we ervan overtuigd dat jij er alles aan zou doen, zodat wij een super herinnering zouden hebben aan onze trouwdag. De samenwerking vooraf en op de dag zelf verliep erg prettig. Je dacht mee en hebt mooie momenten weten vast te leggen. We zijn blij dat jij er de hele dag bij was, en kijken al uit naar de hele film. Thijs, alvast bedankt voor alles. Groetjes, Johan en Rianne

Auvibo zeker een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Thijs heeft op 13-01-2017 onze bruiloft gefilmd op kasteel groot buggenum. Wij zijn zeer tevreden over het verloop hiervan. Hij maakte zich tijdens het filmen goed onzichtbaar en het eindresultaat is super mooi geworden. We kijken nog vaak met heel veel plezier terug naar de film en de clip vat heel goed de dag samen. Wat ons betreft is auvibo zeker een aanrader!

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
24 September is een dag die wij niet zullen vergeten! Na een fijn kennismakingsgesprek met Thijs van AuViBo wisten we meteen dat wij onze trouwfilm door hem wilden laten maken. Daar hebben wij achteraf geen seconde spijt van gehad. Wat was het resultaat is erg mooi! Op de dag zelf hebben we er bijna geen erg in gehad dat er werd gefilmd. Dat vonden we erg fijn. De clip van 4 minuten is ook erg leuk om aan iemand anders te kunnen laten zien. Kortom, een aanrader!

Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet!

★★★★★
5 5 1
Wat zijn wij blij dat wij voor Thijs hebben gekozen voor het filmen van onze trouwdag. Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet! Alle mooie momenten zijn vastgezet en dat ook nog zonder dat wij door hadden dat Thijs ons aan het filmen was. Ook de clip van 4 minuten is fantastisch. Kort en krachtig vastgelegd hoe onze dag eruit zag. Als we de clip of film bekijken verschijnt er weer een glimlach op ons gezicht en beleven wij onze trouwdag weer opnieuw! Echt een aanrader om Thijs te vragen voor het vastleggen van je trouwdag of wellicht andere speciale momenten!

Beoordeling toevoegen

Graag ontvangen wij ook uw beoordeling!

Naam
Email
Titel
Aantal sterren
Uw Beoordeling

 

VOLG ONS OP:

AuViBo (Videograaf Limburg)

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL
T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl
LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: