Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Alle beoordelingen op een rijtje

Lees onderstaand de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen hebben.

Prachtige weergave van onze trouwdag

Rated 5 out of 5
1 februari 2022

De video’s zijn een hele mooie samenvatting van een geweldige trouwdag! Wat het bij ons nog meer bijzonder maakte is dat Thijs de korte clip al klaar had op de dag dat wij het avondfeest hadden (deze een maand moeten uitstellen i.v.m. corona). Doordat we het avondfeest begonnen met deze clip zaten alle gasten direct (weer) in de goede sfeer. Toen ook al heel veel complimenten gekregen over deze clip. De video’s die volgde waren allemaal net zo mooi. Heerlijk om dit terug te kunnen kijken. Zeker een aanrader.

Richard en Wendy

We kunnen de dag nog vaak herbeleven

Rated 5 out of 5
25 september 2021

Wauw Thijs, wat heb jij een mooie trouwreportage voor ons gemaakt!

Als we ernaar kijken is het net alsof we de gehele dag herbeleven.

Zo leuk dat alles erin verwerkt is. Zelfs momenten die wij als bruidspaar niet helemaal meekregen, staan erop.

Jij was er op onze grote dag om alles vast te leggen, zonder dat we daar hinder van ervaarde.

Het was vooral een relaxte, mooie dag en dat heb jij goed weten vast te leggen.

Super bedankt!

Kim van den Broek - Winters

Prachtig resultaat

Rated 5 out of 5
10 september 2021

Wij zijn ontzettend blij met de film van onze trouwdag. De clip is een mooie weergave van onze dag. In de lange variant worden alle momenten en zelfs ook woorden geborgd. Wat een waardevolle herinnering! De kwaliteit is ontzettend goed en alles wordt toegankelijk aangeleverd waardoor delen met familie en vrienden ook gemakkelijk is. Thijs was gedurende de dag onopvallend aanwezig, wat ons erg op ons gemak stelde. Aanrader!

Sjoerd en Sanne

Trouwbeleving volledig gevangen

Rated 5 out of 5
17 december 2020

Thijs heeft de beleving van ons trouwen weten te vangen en mooi bewerkt waardoor we nu een blijvende herinnering hebben die het gevoel van de trouwdag bevat. Dit alles kunnen we gemakkelijk en online delen met de mensen die er door Covid-19 niet bij konden zijn.

Bedankt voor de prachtige trouwfilm en de leuke videoclip!

Rick en Rikki

Wauw!

Rated 5 out of 5
23 november 2020

’02-10-2020′

In een woord.. ‘Wauw’!

Eigenlijk zouden wij al op 29-05-2020 gaan trouwen. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten. Maar wat ga je dan als eerste regelen voor je nieuwe dag…. Natuurlijk een datum, maar kan de videograaf dan ook? Je wilt natuurlijk dat de mooiste momenten van de dag vastgelegd worden. Dus er werd meteen contact gelegd met Thijs, en ja, hij was beschikbaar op 02-10-2020!

In coronatijd trouwen was een heel geregel en gedoe, met een lach en een traan. Maar Thijs heeft onze dag geweldig mooi vast gelegd. Op de gehele film is te zien dat wij enorm genieten, stralen en even alles om ons heen vergeten.

Enorm goede service, werkt fijn en goed samen met de fotograaf. Mooie (drone) shots in de Peel tijdens de foto reportage.. WAUW! Je merkt niet eens dat Thijs aanwezig is, zodat je je samen op je gemak voelt en kunt doen wat je normaal ook doet.

Bedankt Thijs, we gaan er enorm van na genieten!

Seriana en Luc Lemmen - van de kruijs

Prachtige clip & trouwvideo!

Rated 5 out of 5
4 oktober 2020

Trouwen in corona tijd, het was niet de makkelijkste opgave! Maar ondanks alles hebben we toch een super mooie dag gehad.

En dit kwam mede door Thijs die een prachtige videoclip én trouwfilm voor ons heeft gemaakt; GE-WEL-DIG!!

Alle mooie momenten van de dag zijn vastgelegd in de film. En dan natuurlijk ook het gebruik van de drone, zeker een super toevoeging.

Wat fijn als je geen omkijken hebt naar de videograaf en deze zijn werk super uitvoert, dat gaf ons ook een fijn gevoel!

Thijs nogmaals bedankt!

Tessa & Noël

Top !!

Rated 5 out of 5
26 oktober 2019

Top videograaf ! Hij heeft onze bruiloftsdag op 05-07-19 zeer mooi in beeld gebracht. Supersnel kregen we de clip die we konden laten zien aan mensen die er niet bij waren geweest en toch zo een mooie impressie kregen. De dronebeelden van onze locaties zijn prachtig ! Ook een prettig persoon om erbij te hebben op je trouwdag.

Rob en Pauline Kneepkens

Rob en Pauline Kneepkens

Geweldig+

Rated 5 out of 5
23 oktober 2019

Goede ervaring en enorm tevreden met het vakwerk van Thijs.

We zijn bij Thijs uitgekomen doordat we een ander filmpje op facebook tegen kwamen waar we helemaal verliefd op waren. contact met Thijs opgenomen en het klikte meteen en ook het contact ging erg fijn.

31.05.2019 de grote dag !

Op de dag zelf merk je amper dat hij er is, maar toch in staat om alles van A t/m Z vast te leggen. De trouwclip is “GEWELDIG,” We kijken er nog vaak naar en gaan weer helemaal terug met onze gedachten naar die mooie dag. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en raden iedereen Thijs aan !

groetjes Joey & Salina Sonnemans

Salina

Wat een verrassing !!

Rated 5 out of 5
29 september 2018

Voor ons was het een verrassing dat Thijs onze trouwdag kwam vastleggen.. maar wij hadden ons niet beters kunnen wensen!

Wauw Wauw Wauw Thijs, wat een vakwerk!

De hele dag fantastisch samengevat, en het gevoel van deze dag zo mooi weergegeven. Voor even zijn wij weer terug in dit moment.

Thijs, echt prachtig ❤

Liefs, Johan & Loes

Loes en Johan

Super bedankt !

Rated 5 out of 5
8 juni 2018

Thijs heeft onze trouwdag geweldig mooi vastgelegd! De film is erg mooi geworden en een hele fijne herinnering aan onze mooie/bijzondere dag.

We twijfelden of we een videograaf wilde maar zijn nu super blij dat we het gedaan hebben

We raden het ook iedereen aan en kies dan voor Auvibo!

Thijs nogmaals super bedankt!

Michaël en Monique

Monique en Michael

Auvibo voor mooie herinneringen!!

Rated 5 out of 5
17 december 2017

Thijs heeft onze trouwdag vastgelegd op video met een mooie clip en film! Super om terug te zien hoe onze dag is geweest! Super tevreden over het resultaat een AANRADER!! Thijs Bedankt!! Grz Marco en Daisy

Marco en Daisy

GEWELDIG!

Rated 5 out of 5
15 november 2017

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Omdat wij deze dag nooit meer willen vergeten hebben wij gekozen voor filmopnames. Er zijn geen woorden voor het vakmanschap van Thijs. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de aflevering van de film wisten wij dat we in goede handen waren. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen wij zij ontzettend blij met film, clip en de USB-stick. Thijs is de hele dag aanwezig geweest en ook nog ’s avonds. De samenwerking verliep zeer prettig en het was net alsof Thijs niet aanwezig was tijdens die dag. De samenwerking met de fotograaf verliep op rolletjes zodat hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs vanuit de grond van ons hart bedanken voor alles. Mede dankzij zijn bijdrage is onze huwelijksdag de mooiste dag die wij hebben mogen meemaken en als wij de film bekijken krijgen we nog steeds kippenvel. Thijs, nogmaals van harte bedankt en veel succes in de toekomst, onze zegen heb je!

Daniëlle en Joost

Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd!

Rated 5 out of 5
28 oktober 2017

Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd! De korte trouwclip die klaar was toen we op huwelijksreis waren was echt geweldig. Foto´s zijn mooi maar een video laat je echt de dag zien:) De trouwfilm zelf was ook prachtig. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen Thijs van harte aanbevelen!

Rob en Naomi

Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet!

Rated 5 out of 5
25 september 2017

Wat zijn wij blij dat wij voor Thijs hebben gekozen voor het filmen van onze trouwdag. Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet! Alle mooie momenten zijn vastgezet en dat ook nog zonder dat wij door hadden dat Thijs ons aan het filmen was. Ook de clip van 4 minuten is fantastisch. Kort en krachtig vastgelegd hoe onze dag eruit zag. Als we de clip of film bekijken verschijnt er weer een glimlach op ons gezicht en beleven wij onze trouwdag weer opnieuw! Echt een aanrader om Thijs te vragen voor het vastleggen van je trouwdag of wellicht andere speciale momenten!

Gido en Veronique

Super gaaf gedaan!

Rated 5 out of 5
20 september 2017

Thijs heeft bij ons het film en videowerk verzorgd op onze bruiloft 15-09-2017. Alle mooie momenten van onze dag heeft Thijs in een clip gemonteerd, super gaaf gedaan! Ook van anderen vele leuke reacties gekregen op het filmpje. Wij zijn super tevreden! Thijs bedankt!! Groetjes Marco & Daisy

Marco en Daisy

Onze video is een genot om naar te kijken

Rated 5 out of 5
17 juni 2017

Op 17 juni 2017 heeft Thijs onze bruiloft vastgelegd. De video is een herinnering voor het leven geworden. In het begin waren we een beetje bang dat we het gevoel zouden krijgen dat er heel de dag “gefilmd” zou worden en je niet jezelf zou kunnen zijn. Dit was echter niet het geval, je hebt niet eens door dat Thijs aanwezig is. Behalve met zijn leuke opmerkingen en zijn gezelligheid. En dit was niet alleen bij ons, maar ook bij mijn gasten gaf hij een fijn vertrouwd gevoel waardoor iedereen lekker spontaan en ontspannen is gebleven. Onze video is een genot om naar te kijken, Thijs heeft prachtige opnames gemaakt en zéér professioneel gemonteerd. We hebben onze dag heel bewust meegemaakt. Maar ook vergeet je zo snel weer dingen. Daarbij komt hoe bewust je ook van je trouwdag bent, je krijgt niet alles mee van deze mooie dag. Daarvoor is je trouwdag veel te intens. Thijs heeft al deze momenten die wij gemist hebben heel goed verfilmd. Bijvoorbeeld een leuk grapje van mijn tante, de kinderen die aan het spelen zijn of vriendinnen die gek staan te doen. Het is iets waar ik hem heel dankbaar voor ben. Thijs bedankt voor de onwijs gave mooie video. Wat een geluk dat ik je heb mogen leren kennen. Liefst Ilse & Mark Offermans

Mark en Ilse

Bedankt!

Rated 5 out of 5
19 mei 2017

Een trouwdag is een van de mooiste dingen wat je kan overkomen in je leven. Natuurlijk wil je zo een moment altijd nog terug kunnen kijken. Thijs heeft onze trouwdag vast gelegd op beeld. Wij zijn verbluft van het resultaat! Een korte trouwclip en een film laten ons de mooie momenten van onze trouwdag herbeleven. Wij willen Thijs bedanken voor zijn professionaliteit. Thijs is de hele dag aanwezig geweest. Zelf heb je amper in de gaten dat je gefilmd word. Ook het samenwerken met de fotograaf verliep erg soepel. Beiden waren ze snel op elkaar ingespeeld. Ze liepen ons, en elkaar niet in de weg zodat wij optimaal konden genieten van onze trouwdag, en hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs bedanken. Hij heeft er mede voor gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geworden.

Pieter en Jeanine

Heel erg bedankt voor de super leuke clip.

Rated 5 out of 5
21 april 2017

Thijs, heel erg bedankt voor de super leuke clip. Je hebt de hele dag in een paar minuten op een geweldige manier in beeld gebracht. Super om zo snel na de bruiloft deze beelden terug te zien. Vanaf het eerste gesprek waren we ervan overtuigd dat jij er alles aan zou doen, zodat wij een super herinnering zouden hebben aan onze trouwdag. De samenwerking vooraf en op de dag zelf verliep erg prettig. Je dacht mee en hebt mooie momenten weten vast te leggen. We zijn blij dat jij er de hele dag bij was, en kijken al uit naar de hele film. Thijs, alvast bedankt voor alles. Groetjes, Johan en Rianne

Johan en Rianne

Auvibo zeker een aanrader!

Rated 5 out of 5
13 januari 2017

Thijs heeft op 13-01-2017 onze bruiloft gefilmd op kasteel groot buggenum. Wij zijn zeer tevreden over het verloop hiervan. Hij maakte zich tijdens het filmen goed onzichtbaar en het eindresultaat is super mooi geworden. We kijken nog vaak met heel veel plezier terug naar de film en de clip vat heel goed de dag samen. Wat ons betreft is auvibo zeker een aanrader!

Ruud en Andrea

Een aanrader!

Rated 5 out of 5
27 oktober 2016

24 September is een dag die wij niet zullen vergeten! Na een fijn kennismakingsgesprek met Thijs van AuViBo wisten we meteen dat wij onze trouwfilm door hem wilden laten maken. Daar hebben wij achteraf geen seconde spijt van gehad. Wat was het resultaat is erg mooi! Op de dag zelf hebben we er bijna geen erg in gehad dat er werd gefilmd. Dat vonden we erg fijn. De clip van 4 minuten is ook erg leuk om aan iemand anders te kunnen laten zien. Kortom, een aanrader!

Nicole Broens-Rietjens

(De verzonden beoordeling zal niet direct op de website verschijnen dit is om spam te voorkomen).

VOLG ONS OP:

AuViBo (Videograaf Limburg)

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL
T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: