Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Alle beoordelingen op een rijtje

Lees onderstaand de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen hebben.

Top !!

5,0 rating
26 oktober 2019

Top videograaf ! Hij heeft onze bruiloftsdag op 05-07-19 zeer mooi in beeld gebracht. Supersnel kregen we de clip die we konden laten zien aan mensen die er niet bij waren geweest en toch zo een mooie impressie kregen. De dronebeelden van onze locaties zijn prachtig ! Ook een prettig persoon om erbij te hebben op je trouwdag.
Rob en Pauline Kneepkens

Rob en Pauline Kneepkens

Geweldig+

5,0 rating
23 oktober 2019

Goede ervaring en enorm tevreden met het vakwerk van Thijs.
We zijn bij Thijs uitgekomen doordat we een ander filmpje op facebook tegen kwamen waar we helemaal verliefd op waren. contact met Thijs opgenomen en het klikte meteen en ook het contact ging erg fijn.
31.05.2019 de grote dag !
Op de dag zelf merk je amper dat hij er is, maar toch in staat om alles van A t/m Z vast te leggen. De trouwclip is “GEWELDIG,” We kijken er nog vaak naar en gaan weer helemaal terug met onze gedachten naar die mooie dag. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en raden iedereen Thijs aan !
groetjes Joey & Salina Sonnemans

Salina

Wat een verrassing !!

5,0 rating
29 september 2018

Voor ons was het een verrassing dat Thijs onze trouwdag kwam vastleggen.. maar wij hadden ons niet beters kunnen wensen!
Wauw Wauw Wauw Thijs, wat een vakwerk!
De hele dag fantastisch samengevat, en het gevoel van deze dag zo mooi weergegeven. Voor even zijn wij weer terug in dit moment.
Thijs, echt prachtig ❤
Liefs, Johan & Loes

Loes en Johan

Super bedankt !

5,0 rating
8 juni 2018

Thijs heeft onze trouwdag geweldig mooi vastgelegd! De film is erg mooi geworden en een hele fijne herinnering aan onze mooie/bijzondere dag.
We twijfelden of we een videograaf wilde maar zijn nu super blij dat we het gedaan hebben
We raden het ook iedereen aan en kies dan voor Auvibo!
Thijs nogmaals super bedankt!
Michaël en Monique

Monique en Michael

Auvibo voor mooie herinneringen!!

5,0 rating
17 december 2017

Thijs heeft onze trouwdag vastgelegd op video met een mooie clip en film! Super om terug te zien hoe onze dag is geweest! Super tevreden over het resultaat een AANRADER!! Thijs Bedankt!! Grz Marco en Daisy

Marco en Daisy

GEWELDIG!

5,0 rating
15 november 2017

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Omdat wij deze dag nooit meer willen vergeten hebben wij gekozen voor filmopnames. Er zijn geen woorden voor het vakmanschap van Thijs. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de aflevering van de film wisten wij dat we in goede handen waren. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen wij zij ontzettend blij met film, clip en de USB-stick. Thijs is de hele dag aanwezig geweest en ook nog ’s avonds. De samenwerking verliep zeer prettig en het was net alsof Thijs niet aanwezig was tijdens die dag. De samenwerking met de fotograaf verliep op rolletjes zodat hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs vanuit de grond van ons hart bedanken voor alles. Mede dankzij zijn bijdrage is onze huwelijksdag de mooiste dag die wij hebben mogen meemaken en als wij de film bekijken krijgen we nog steeds kippenvel. Thijs, nogmaals van harte bedankt en veel succes in de toekomst, onze zegen heb je!

Daniëlle en Joost

Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd!

5,0 rating
28 oktober 2017

Thijs heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd! De korte trouwclip die klaar was toen we op huwelijksreis waren was echt geweldig. Foto´s zijn mooi maar een video laat je echt de dag zien:) De trouwfilm zelf was ook prachtig. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen Thijs van harte aanbevelen!

Rob en Naomi

Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet!

5,0 rating
25 september 2017

Wat zijn wij blij dat wij voor Thijs hebben gekozen voor het filmen van onze trouwdag. Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet! Alle mooie momenten zijn vastgezet en dat ook nog zonder dat wij door hadden dat Thijs ons aan het filmen was. Ook de clip van 4 minuten is fantastisch. Kort en krachtig vastgelegd hoe onze dag eruit zag. Als we de clip of film bekijken verschijnt er weer een glimlach op ons gezicht en beleven wij onze trouwdag weer opnieuw! Echt een aanrader om Thijs te vragen voor het vastleggen van je trouwdag of wellicht andere speciale momenten!

Gido en Veronique

Super gaaf gedaan!

5,0 rating
20 september 2017

Thijs heeft bij ons het film en videowerk verzorgd op onze bruiloft 15-09-2017. Alle mooie momenten van onze dag heeft Thijs in een clip gemonteerd, super gaaf gedaan! Ook van anderen vele leuke reacties gekregen op het filmpje. Wij zijn super tevreden! Thijs bedankt!! Groetjes Marco & Daisy

Marco en Daisy

Onze video is een genot om naar te kijken

5,0 rating
17 juni 2017

Op 17 juni 2017 heeft Thijs onze bruiloft vastgelegd. De video is een herinnering voor het leven geworden. In het begin waren we een beetje bang dat we het gevoel zouden krijgen dat er heel de dag “gefilmd” zou worden en je niet jezelf zou kunnen zijn. Dit was echter niet het geval, je hebt niet eens door dat Thijs aanwezig is. Behalve met zijn leuke opmerkingen en zijn gezelligheid. En dit was niet alleen bij ons, maar ook bij mijn gasten gaf hij een fijn vertrouwd gevoel waardoor iedereen lekker spontaan en ontspannen is gebleven. Onze video is een genot om naar te kijken, Thijs heeft prachtige opnames gemaakt en zéér professioneel gemonteerd. We hebben onze dag heel bewust meegemaakt. Maar ook vergeet je zo snel weer dingen. Daarbij komt hoe bewust je ook van je trouwdag bent, je krijgt niet alles mee van deze mooie dag. Daarvoor is je trouwdag veel te intens. Thijs heeft al deze momenten die wij gemist hebben heel goed verfilmd. Bijvoorbeeld een leuk grapje van mijn tante, de kinderen die aan het spelen zijn of vriendinnen die gek staan te doen. Het is iets waar ik hem heel dankbaar voor ben. Thijs bedankt voor de onwijs gave mooie video. Wat een geluk dat ik je heb mogen leren kennen. Liefst Ilse & Mark Offermans

Mark en Ilse

Bedankt!

5,0 rating
19 mei 2017

Een trouwdag is een van de mooiste dingen wat je kan overkomen in je leven. Natuurlijk wil je zo een moment altijd nog terug kunnen kijken. Thijs heeft onze trouwdag vast gelegd op beeld. Wij zijn verbluft van het resultaat! Een korte trouwclip en een film laten ons de mooie momenten van onze trouwdag herbeleven. Wij willen Thijs bedanken voor zijn professionaliteit. Thijs is de hele dag aanwezig geweest. Zelf heb je amper in de gaten dat je gefilmd word. Ook het samenwerken met de fotograaf verliep erg soepel. Beiden waren ze snel op elkaar ingespeeld. Ze liepen ons, en elkaar niet in de weg zodat wij optimaal konden genieten van onze trouwdag, en hun de mooiste beelden konden maken. Wij willen Thijs bedanken. Hij heeft er mede voor gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geworden.

Pieter en Jeanine

Heel erg bedankt voor de super leuke clip.

5,0 rating
21 april 2017

Thijs, heel erg bedankt voor de super leuke clip. Je hebt de hele dag in een paar minuten op een geweldige manier in beeld gebracht. Super om zo snel na de bruiloft deze beelden terug te zien. Vanaf het eerste gesprek waren we ervan overtuigd dat jij er alles aan zou doen, zodat wij een super herinnering zouden hebben aan onze trouwdag. De samenwerking vooraf en op de dag zelf verliep erg prettig. Je dacht mee en hebt mooie momenten weten vast te leggen. We zijn blij dat jij er de hele dag bij was, en kijken al uit naar de hele film. Thijs, alvast bedankt voor alles. Groetjes, Johan en Rianne

Johan en Rianne

Auvibo zeker een aanrader!

5,0 rating
13 januari 2017

Thijs heeft op 13-01-2017 onze bruiloft gefilmd op kasteel groot buggenum. Wij zijn zeer tevreden over het verloop hiervan. Hij maakte zich tijdens het filmen goed onzichtbaar en het eindresultaat is super mooi geworden. We kijken nog vaak met heel veel plezier terug naar de film en de clip vat heel goed de dag samen. Wat ons betreft is auvibo zeker een aanrader!

Ruud en Andrea

Een aanrader!

5,0 rating
27 oktober 2016

24 September is een dag die wij niet zullen vergeten! Na een fijn kennismakingsgesprek met Thijs van AuViBo wisten we meteen dat wij onze trouwfilm door hem wilden laten maken. Daar hebben wij achteraf geen seconde spijt van gehad. Wat was het resultaat is erg mooi! Op de dag zelf hebben we er bijna geen erg in gehad dat er werd gefilmd. Dat vonden we erg fijn. De clip van 4 minuten is ook erg leuk om aan iemand anders te kunnen laten zien. Kortom, een aanrader!

Nicole Broens-Rietjens

(De verzonden beoordeling zal niet direct op de website verschijnen dit is om spam te voorkomen).

VOLG ONS OP:

AuViBo (Videograaf Limburg)

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL
T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: