Wilt u ook zo'n schitterende bruidsreportage van?

Check direct of wij nog beschikbaar zijn op uw huwelijksdag en neem contact met ons op voor een mooie aanbieding!

Bruidsvideograaf

Videograaf Limburg

Bruidsvideograaf

U zocht een bruidsvideograaf voor uw bruiloft

Bruidsvideograaf – Auvibo de partner als het gaat om het vastleggen van uw bruiloft in beeld en geluid! Auvibo gevestigd in Limburg maakt bruidsreportages op maat. Uw bruiloft neem ik vooraf met u door en let daarbij op alle details. Want je bruiloft vier je maar eenmaal en moet natuurlijk wel de mooiste dag uit je leven worden. Dan wil je er wel zeker van zijn dat alles ook op beeld is vastgelegd wat jullie belangrijk vinden!

De Bruidsvideograaf

Thijs van den Boogaert (trouwvideograaf) een Limburger in hart en nieren werkt door de hele provincie Limburg. Niets is hem te gek! Het bourgondische leven met alle daarbij behorende festiviteiten zijn hem bekend. Herkent daarom direct de juiste emoties! Van een lach tot een traan en weet dit daarom piekfijn en trefzeker vast te leggen! Tegen zeer acceptabele tarieven verzorgt hij het hele traject van opnemen, monteren en op DVD zetten. Hij maakt uitsluitend gebruik van High-end apparatuur en software. Hierdoor kan hij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Bruidsvideograaf ook voor andere producties inzetbaar

Behalve voor trouwerijen kunt u mij ook inhuren voor het vastleggen van allerlei andere feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een jubileum, een bedrijfsfeest, een doopfeest of eerste communie, alle gelegenheden die het waard zijn later nog eens terug te zien kan ik voor u op video vastleggen.

Werkwijze van Bruidsvideograaf!

Overzichtelijk, transparant en open, Zo werken wij graag!
camera-small-negatief

DE APPARATUUR

Als je door AuViBo je huwelijksdag laat vastleggen krijg je een professionele bruiloftsfilm waar je een leven lang plezier van hebt. Wij maken uitsluitend gebruik van High-end apparatuur en software en daardoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Kijk naar onze video impressies om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

| Bekijk ons portfolio |

contact-small-blauw-negatief

HET CONTACT

Voorafgaand aan jullie trouwdag vindt er altijd een uitgebreid gesprek plaats. In dat gesprek worden alle wensen en standpunten besproken zodat er een duidelijk en helder beeld ontstaat over de invulling van deze dag. Vervolgens worden alle gemaakte afspraken vastgelegd zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

| Direct contact opnemen |

filmrol-small-blauw-negatief

DE REPORTAGE

Na de opnames beginnen de montagewerkzaamheden waarin wij van jullie trouwdag een op maat gesneden film maken met  uw mooiste, grappigste en de meest ontroerende momenten. Het eindresultaat zetten wij dvd, voorzien van een thermische opdruk, een 3D menu en opbergdoos met een prachtige, persoonlijke hoes van fotokwaliteit.

| Over Ons |

Ons Portfolio:

Noud en Kristel

Bart en Nicole

Gido en Veronique

Nieuw !!

Je Trouwvideo online bekijken

Ontvang vanaf nu online je trouwvideo in een eigen beveiligde omgeving. Nodig je familie, vrienden en andere belangstellende uit om ook je trouwvideo online te bekijken. Misschien vindt je het leuk om een geselecteerd aantal mensen de mogelijkheid te bieden om de trouwvideo te downloaden. Jullie kunnen dit zelf aangeven en hier de toestemming voor geven! Geoptimaliseerd en makkelijk te bekijken op tv, computer, tablet en smartphone.

Daarnaast blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan om de video op blu ray, dvd of USB-stick te ontvangen.

[overlay_content unique-id = '1358']

Ervaringen van eerdere bruidsparen

Lees wat andere klanten zeggen over AuviBo

Mark en Sandra

Thijs heeft onze trouwdag perfect in beeld weten te brengen, wij zijn dan ook erg blij dat we hem hebben gevraagd om aanwezig te zijn bij deze bijzondere dag!

Thijs is de gehele dag aanwezig geweest, maar dit was voor bijna niet merkbaar. Hoewel de aanwezigheid niet opgevallen is heeft hij alle mooie momenten weten vast te leggen.

Lees meer

Noud en Kristel

Thijs heeft prachtig werk afgeleverd.
De film is ontzettend mooi geworden, met een geweldige kwaliteit van beeld en geluid.

Thijs is professioneel en denkt mee in het hele gebeuren.
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze mooie herinnering van onze dag!

Liefs Noud en Kristel

Lees meer

Gido en Veronique

Wat zijn wij blij dat wij voor Thijs hebben gekozen voor het filmen van onze trouwdag. Een geweldige film en ook zeer professioneel in elkaar gezet! Alle mooie momenten zijn vastgezet en dat ook nog zonder dat wij doorhadden dat Thijs ons aan het filmen was. Ook de clip van 4 minuten is fantastisch.

Lees meer

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met:

5
Rated 5 out of 5
20 klantbeoordelingen
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Klik hier om alle beoordelingen te lezen

Ja, ik wil ook een eigen trouwfilm laten maken!

Bent u zo enthousiast geworden van het zien van onze films en reportages? Erg leuk om te horen! Wij zijn namelijk ook razend enthousiast! Laat het ons weten door middel van een berichtje via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak!

VOLG ONS OP:

AuViBo (Videograaf Limburg)

Thijs van den Boogaert
Mr. Hermansstraat 10
6035 CT OSPEL
T: 06-15427901
E: info@auvibo.nl

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA: